12 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
20-2-2024 11:07:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mooie Tucson uit 2019 gekocht. Ben prettig geholpen en aandachtspuntjes werden netjes opgelost. We zijn blij met onze aankoop. Bedankt voor jullie hulp.
8-8-2023 11:44:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs een MINI Cabrio voor mijn dochters gekocht. Ik kwam om 16:50 uur nog even snel om naar de auto te kijken. Frans nam echter alle tijd en had geen haast. Zelfs nog een proefrit na sluitingstijd gemaakt. Auto was snel gekocht. Frans is duidelijk en heeft na aankoop een kleinigheid die ontstaan was toen ik de auto had gehaald heel snel opgelost. Ook Jan bedankt voor zijn hulp in die snelle actie! Succes mannen!
12-7-2023 16:01:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Hallo ik ben Martin Post , Ik heb vorige week een Hyundai Tucson uit 2019 gekocht bij Hof en ben zeer tevreden over de auto en hoe zij deze hebben afgeleverd
2-3-2023 23:34:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
In maart 2022 Nissan qashqai gekocht. Na proefrit werden opgegeven mankementen keurig hersteld. Tijdens de garantie werden de lambdasonde in de uitlaat en de airco z.s.m. hersteld. Na de garantie zelfs nog goed geholpen en vier winterbanden met velgen voor een redelijke prijs gekocht..
6-11-2021 11:26:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Eind augustus een qashqai gekocht, na twee maanden brak de plastic handgreep af. Het bleek dat deze eerder provisorisch hersteld was en dus verzwakt. Na contact bleek dit onder de garantie te vallen en is er een nieuwe besteld. Keurig gemonteerd terwijl ik wachte.
8-10-2021 17:20:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
We kochten een Nissan Qashqai 1.6. Goed en eerlijk geholpen en een goede service. Ze komen hun afspraken na! De volgende auto zou zomaar weer bij Hof gekocht kunnen worden! We wonen niet in de buurt (130 km), maar ook dan is de service perfect.
4-10-2021 14:58:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijne en goede Hyundai 1.6 tgdi gekocht met goed advies en prima service. Ter zake, vriendelijk, eerlijk en deskundig. Zijn er heel blij mee en tegen een goede prijs.
4-6-2021 17:56:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Absolute aanrader! Mooie Nissan gekocht en prima geholpen, geen verkoop trucjes of bla bla verhalen, heel prettig.
9-11-2020 14:21:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ja ik zo zo weer een andere auto kopen bij Hof
25-8-2019 16:47:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Dit is mijn voorlopige beoordeling, Zaterdag 24.08.2019 de Volkswagen Scirocco gekocht bij naar mijn mening eerlijke en aardige verkoper! Belooft hele goede service , motorkap met wat steenslag wordt netjes overgespoten . Waarschijnlijk over 2 weken op halen dan volgt mijn eindbeoordeling, maar vooralsnog nu al een cijfer 10!!
17-6-2019 09:24:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
een maand geleden een Renault cabrio hier gekocht na een uitgebreide proefrit voor aankoop deze auto laten na kijken door mij eigen garage die hadden twee kleine aanbevelingen deze zijn voor aankoop keurig hersteld door hof deze mensen komen hun woorden na en zijn eerlijk ben zeer tevreden over dit bedrijf
12-5-2018 19:43:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een paar weken geleden een Mercedes b classe gekocht er was eerlijk verteld wat de gebruikersschade was en hoe de auto er uit zag we zijn er heel blij mee top service en eerlijke afhandeling zeer goed aan te raden bedrijf
  • Hyundai Tucson 1.6 T-GDi Premium NAVI | STOELVERW. |19

    Hyundai Tucson

    1.6 T-GDi Premium NAVI | STOELVERW. |19'' LMV
    • Bouwjaar:2019
    • Km. stand:60.410
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 23.950,-
    Bekijk deze auto
  • Hyundai Tucson 1.6 T-GDi Comfort 4WD AUTOMAAT | NAVI |TREKHAAK

    Hyundai Tucson

    1.6 T-GDi Comfort 4WD AUTOMAAT | NAVI |TREKHAAK
    • Bouwjaar:2016
    • Km. stand:77.849
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 21.750,-
    Bekijk deze auto
  • Mercedes-Benz A-klasse 200 AMG AUTOMAAT/PANORAMADAK/CAMERA

    Mercedes-Benz A-klasse

    200 AMG AUTOMAAT/PANORAMADAK/CAMERA
    • Bouwjaar:2021
    • Km. stand:88.560
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 29.950,-
    Bekijk deze auto
  • Hyundai Tucson 1.6 T-GDi Premium NAVI | KRELL |19

    Hyundai Tucson

    1.6 T-GDi Premium NAVI | KRELL |19'' LMV
    • Bouwjaar:2019
    • Km. stand:48.262
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 24.950,-
    Bekijk deze auto
  • Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi VGT StyleVersion 4x4

    Hyundai Santa Fe

    2.2 CRDi VGT StyleVersion 4x4
    • Bouwjaar:2008
    • Km. stand:220.625
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 6.950,-
    Bekijk deze auto
  • Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake 200 AMG AUTOMAAT/PANORAMADAK/CAMERA

    Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake

    200 AMG AUTOMAAT/PANORAMADAK/CAMERA
    • Bouwjaar:2018
    • Km. stand:90.492
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 25.950,-
    Bekijk deze auto
  • Hyundai Tucson 1.6 T-GDi Premium PANO | NAVI | TREKHAAK

    Hyundai Tucson

    1.6 T-GDi Premium PANO | NAVI | TREKHAAK
    • Bouwjaar:2017
    • Km. stand:82.123
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 21.750,-
    Bekijk deze auto
  • Hyundai Tucson 1.6 T-GDI MHEV i-Motion NAVI / CAMERA / STOELVERW.

    Hyundai Tucson

    1.6 T-GDI MHEV i-Motion NAVI / CAMERA / STOELVERW.
    • Bouwjaar:2022
    • Km. stand:55.745
    • Brandstof:Hybride
    • Prijs:€ 28.950,-
    Bekijk deze auto
  • Hyundai Tucson 1.6 T-GDi Premium 4WD AUTOMAAT / PANORAMA / LEDER

    Hyundai Tucson

    1.6 T-GDi Premium 4WD AUTOMAAT / PANORAMA / LEDER
    • Bouwjaar:2016
    • Km. stand:91.122
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 21.750,-
    Bekijk deze auto
  • Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Comfort NAVI|CAMERA|STOELVERW.

    Hyundai Tucson

    1.6 T-GDI Comfort NAVI|CAMERA|STOELVERW.
    • Bouwjaar:2020
    • Km. stand:22.182
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 25.750,-
    Bekijk deze auto
  • Harley Davidson Chopper 103 FXDB Dyna Street Bob Streetbob Bj.2016

    Harley Davidson Chopper

    103 FXDB Dyna Street Bob Streetbob Bj.2016
    • Bouwjaar:2016
    • Km. stand:35.995
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 12.750,-
    Bekijk deze auto
  • Nissan Qashqai 1.6 Tekna PANO|NAVI|LEER|CAMERA BJ.2018

    Nissan Qashqai

    1.6 Tekna PANO|NAVI|LEER|CAMERA BJ.2018
    • Bouwjaar:2018
    • Km. stand:77.057
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 20.750,-
    Bekijk deze auto
  • Toyota HiAce 2.5 D-4D KWB Executive DC Emotion dubbel cabine

    Toyota HiAce

    2.5 D-4D KWB Executive DC Emotion dubbel cabine
    • Bouwjaar:2007
    • Km. stand:255.659
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 7.750,-
    Bekijk deze auto
  • Nissan NV200 1.6 Business Benzine Airco|schuifdeuren

    Nissan NV200

    1.6 Business Benzine Airco|schuifdeuren
    • Bouwjaar:2014
    • Km. stand:103.553
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 10.950,-
    Bekijk deze auto
  • Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk Premium Advantage NAVI|CAMERA|LMV

    Hyundai Tucson

    1.6 T-GDI 177pk Premium Advantage NAVI|CAMERA|LMV
    • Bouwjaar:2020
    • Km. stand:68.422
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 26.750,-
    Bekijk deze auto
  • Nissan Qashqai 1.3 DIG-T N-Connecta AUTOMAAT | PANO|NAVI

    Nissan Qashqai

    1.3 DIG-T N-Connecta AUTOMAAT | PANO|NAVI
    • Bouwjaar:2019
    • Km. stand:41.558
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 22.750,-
    Bekijk deze auto
  • Nissan Qashqai 1.6 Connect Edition PANO|NAVI|CAMERA|TREKHAAK

    Nissan Qashqai

    1.6 Connect Edition PANO|NAVI|CAMERA|TREKHAAK
    • Bouwjaar:2015
    • Km. stand:77.355
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 16.750,-
    Bekijk deze auto
  • Hyundai Tucson 1.6 T-GDI MHEV N Line Sky 4WD PANORAMA|AUTOMAAT

    Hyundai Tucson

    1.6 T-GDI MHEV N Line Sky 4WD PANORAMA|AUTOMAAT
    • Bouwjaar:2022
    • Km. stand:39.250
    • Brandstof:Hybride
    • Prijs:€ 37.250,- Incl BTW
    Bekijk deze auto
  • Hyundai Tucson 1.6 T-GDi Comfort NAVI / CAMERA / KEYLESS

    Hyundai Tucson

    1.6 T-GDi Comfort NAVI / CAMERA / KEYLESS
    • Bouwjaar:2019
    • Km. stand:53.250
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 23.950,-
    Bekijk deze auto

Al onze occasions worden geleverd met een afleveringspakket.
Kijk hier voor de mogelijkheden.

Contact

Hof Occasions
Winkelerzand 72
1731LZ Winkel

Telefoon: 0653-378806
Mobiel:
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Maandag10:00 - 17:00
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagOp afspraak
Eventueel buiten openingstijden en feestdagen op afspraak !

© Hof Occasions.
Alle rechten voorbehouden.